Touroversigt

 
 

Gennem Blichers Jylland

Blicher-egnen er ikke noget præcist afgrænset område. Men i et bredt bælte mellem Herning og Randers kan man finde mange af de steder, St. St. Blicher har skrevet om i digte, noveller og i sine mere kulturhistoriske beskrivelser.

Her er de virkelige begivenheder bag novellerne foregået, her levede de mennesker han beskrev. Og som ingen anden digter er han knyttet til heden og naturen her.

Eftertiden har taget hans verden til sig. Talrige gader er opkaldt efter Blichers person, og efter ham selv. Der er en vis mening i at opkalde egnen efter ham.

Derfor har Excellencetours skabt en rute gennem Blichers egn, af små hyggelige asfalterede veje, og med overnatningssteder, som alle har en historie der passer St. St. Blicher.

 

Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Rejsedag:
Morgebakke om bord
Herning og Randers
Frokost

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit: Blichermuseer

 

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com