Touroversigt

 
 

Tab ikke lysten til at gå


"Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung at man ikke kan gå fra den..." (Søren Kierkegaard.)

På Søren Kierkegaards tid var København en lille, koncentreret by, der endnu var tæt omsluttet af et voldanlæg - på den anden side lå landet Danmark.

Han skiftede ofte bopæl og gik hver dag sine lange ture i byen og ude på landet. Derfor kom hovedstaden til at betyde meget for ham. Først som den by, hvor han tog sit daglige "menneskebad" og snakkede med hvem, han måtte møde på sin vej. Senere som den "købstad", hvor det underkendte og ensomme geni følte sig forfulgt af middelmådigheden og folks småborgerlighed.

Hvis du har ikke har tabt lysten til at gå, skulle du tage med Excellencetours til Søren Kierkegaard's København, som er
200-års for hansa fødsel.

Her går vi i hans fodspor fra Barndomshjemmet i det indre København, hvor han kom til verden den 5. maj 1813 og til Assistentkirkegården, hvortil hans sidste vandring fandt sted 18. november 1855.

Rejseinformation
- Danmark

I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Rejsedag:
Morgenbakke om bord
Byrundtur i København
Assistenten
Frokost

Bemærk:
Afbestilling: 150:, -

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com