Touroversigt

 
 

Bornholmermalerne

Bornholm og Christiansø er med sin særegne natur og arkitektur for mange malere en kilde til inspiration. Særlig lyset og farverne i det kontrastfyldte landskab med kraftfulde klipper, med marker og plantager overfor det omskiftelige hav, rundkirkerne, byernes røde tegltage og de karakteristiske skorstene fra silderøgerierne har optaget kunstnerne.

Med Bornholmermalerne menes der her ikke blot den kendte gruppe af Kristian Zahrtmann’s elever: Karl Isakson, Edvard Weie, Olaf Rude, der sammen med Oluf Høst, Niels Lergaard, og Kræsten Iversen med flere kendes som Bornholmholmerskolen.

Definitionen dækker mere bredt kunstnere, der har en relation til øen og i kortere eller længere ophold har arbejdet (eller arbejder) på Bornholm og Christiansø.

Rejseinformation
- Danmark

I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakkeom bord
Overnatning:
Færge Ydstad-Rønne
Bornholm
Christiansø
Morgencomplet
Frokost
Middag

Bemærk:
Afbestilling 150, -

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com