Touroversigt

 
 

Balladen om Marie

Den smukke Marie Martha Mathilde Triepcke kom til verden 1867 i København af tyske forældre.
I begyndelsen af 1880erne begyndte hun kunstneriske uddannelse og modtog undervisning i tegning og maling på private kunstskoler, for kvinder havde den gang ikke adgang til kunstakademiet.
Hun malede desuden enkelte landskaber, stilleben og portrætter.
Om sommeren tog hun alene eller sammen med andre kvindelige kunstnere ud på landet både på Sjælland og i Jylland for at male, og i sommeren 1887 besøgte hun Skagen for første gang.

Her vakte den berømte kunstnerkoloni på Skagen havde uden hendes store interesse, og blev gift med den verdensberømte maler P.S. Krøyer og levede et tilsyneladende idyllisk og lykkeligt liv med ægtefællen.
Men i virkeligheden var hun og deres lille datter ved at kvæles i skyggetilværelsen af den maniodepressive og selvoptagede mand.
Da Marie i et pusterum i Toscana i Italien møder den unge lidenskabelige svenske komponist Hugo Alfvén, begynder hun at følge sine egne drømme og længsler.

Oplev Skagen og få den dramatiske kærlighedshistorie.

Rejseinformation
- Danmark

I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Overnatning:
Mariager
Mariagerbanen
Skagen og seværdigheder

Morgencomplet
Frokost
Middag

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit:
Mariager-Handest Veteranbane

Postgården Mariager
Skagen Museum

 

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com