Touroversigt

 
 

Den lille storby

Aalborg er fuld af gode kulturoplevelser med dens mange museer og top attraktioner, bl.a. Utzon Center, der er et dynamisk og eksperimenterende kultur- og videncenter, tegnet af Jørn Utzon (1918-2008) hvor arkitektur, design, kunst og formidling går op i en højere enhed.

Så er der KUNSTEN, der som en skulptur nærmest vokser ud af det grønne, bakkede landskab og danner en smuk ramme om billedkunst i verdensklasse, tegnet af den verdensberømte, finske arkitekt Alvar Aalto i samarbejde med Jean-Jacques Baruël og Elissa Aalto.

Så er der Jomfru Ane Gade – også lokalt kaldt Gaden, en 150 meter lang gade, der udelukkende består af restauranter og diskoteker i et gammlet miljø.
Gaden, der ligger midt i centrum, har et rigt natteliv, men samtidig er gaden også en hyggelig ramme om et rigt restaurationsmiljø i dagtimerne.

Indtil 1960'erne var Jomfru Anegade endnu ikke kendt som en festgade.Men inspireret af en bustur i udlandet åbnede Jørgen Steffensen i 1967 Gaslight, som dermed gjorde det til Danmarks ældste diskotek.
Hvert diskotek i gaden er kendt for at spille musik indenfor en helt bestemt genre.Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Aalborg med attraktioner
Jomfru Anegade by night
Frokost
Middag

Overnatning:

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit: Aalborg

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com