Touroversigt

 
 

Konge- og Hertugriget

Der hviler endnu en poesi over Augustenborg, der er vokset op omkring slottet.

Oprindelig hed byen Stavnsbøl indtil den fik navn efter hertuginde Augusta, og i 1770èrne, da slottet rejstes, og det begyndte at komme gang i hoflivet, voksede byen med de pyntelige gavlkvistehuse, der endnu præger gadebilledet.

Her boede hertughoffets embedsmænd, slottets funktionærer og håndværkere. Byen rummer derfor mange gamle huse, flere med rigt udskårne døre. Husene, hvoraf en del er fredede, fortæller om den tids byggekunst.

Det prægtige empireslot er landsdelens største og mest helstøbte arkitekturmonument, blev opført af Frederik Christian i årene l770-l776.

Herfra har de augustenborgske hertuger resideret og sat deres præg på by og land i næsten 200 år, indtil hertugfamilien måtte flygte en aprilnat i 1848 og drage i landsflygtighed.


Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Sejlads Bøjden-Fynshav t/r
Augustenborg by
Augustenborg Slot
Frokost

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit: Augustenborg

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com