Touroversigt

 
 

Møder, konference- og oplevelsesmarkedet 
– vi tager os af incomingsiden

Hvis det er første gang, du skal arrangere et møde eller kongres, på Fyn og har behov for lokal ekspertise, så er det en god idé at alliere sig med os.
Som professionel incomingbureau kan vi hjælpe med mange af de praktiske detaljer til mødet eller kongressen. Det kan for eksempel være online registrering af deltagerne og catering I forbindelse med sightseeingture.

Vi kan præsenterer Fyn og øerne som en dynamisk og eventyrlig ø, med mange muligheder for fantastiske oplevelser.

Vore samarbejdspartnere har plads til konferencer fra 50 til (1.000) overnattende deltagere på hoteller og et Syddanske Universitet med de nyeste konferencefaciliteter.
Hotelindkvarteringen er lige fra luksushoteller i de større byer Odense, Nyborg, Svendborg, Fåborg og Middelfart, og til mindre hoteller og kroer i landelige og idylliske omgivelser.

Sightseeing eller rundturene før eller efter møderne eller konferencen vil byde på klassiske rundture som Hans Christian Andersens ”Capri” og andre eventyrlige og historiske oplevelser, eventuelt med ø-hop i det sydfynske øvhav, vin og gourmetture, kunstur, sporttur og besøg på virksomheder og meget mere.

Næste  

 

 

 
 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com