Touroversigt

 
 

I rampelyset og overhalingsbanen
med Danmarks største komikerpar

De to herre Dirch Passer og Kjeld Petersen, der nærmest blev forelsket i hinanden - i hvert fald fagligt - indledte et usædvanligt tæt og kreativt samarbejde, og levede livet i overhalingsbanen.
Med udgangspunkt på ABC-Teatret væltede de danskerne omkuld og satte nye standarder for crazy humor, der fik publikum på især på ABC-Teatret til i nogle situationer at rulle ned af stolene og rundt på gulvet af grin.
De var derfor ugebladenes yndlingsofre, og færdes hyppigt i det københavnske natteliv omgivet af smukke kvinder og lagde navn til næsten hvad som helst.
På scenen, på biografernes lærred, og når de var i det offentlige rum, sprudlede de af overskud og en umenneskelig energi, der tog danskerne med storm.
Privat var de et andet menneske - og i virkeligheden meget private og reserverede mennesker. Men når de først åbnede sig, så tog de mennesker helt ind til sig og ville gå gennem ild og vand for dem.
De var også mennesker, der ofte var i splid med sig selv, og derfor dyrkede deres mørke sider.
Bagge havde de det meste af livet et stort alkohol-forbrug, som de ofte plejede med deres vilde ture rundt i Københavns natteliv, ture, der kunne vare i flere dage.
Historien om makkerparret Kellerdirk er en utrolig underbelyst historie. Hvad var de sammen, og hvad var de hver for sig? For at blive klogere på parret vil vores guide John Martinus, give en uforglemmelig og unik oplevelse med excellencetours.dk i Crazy København.

På Revymuseet vil direktør Erik Hvidt vise rundt på morskabsmuseet og fortælle om Kjeld Petersen og Dirch Passers unikke kvaliteter. Derefter besøger vi de steder, som knytter sig til dherre Dirch og Kjeld.
Her vil revy- og skuespiller John Martinus tager over, som vores guide på turen rundt i København. Han har personligt kendt komikerparret. Det bliver derfor en original og helt unik og uforglemmelig oplevelse, som venter Dem.
John Martinus spillede revy i soldatertiden og fik derefter professionel debut i Rottefælden 1961. Han har siden især dyrket revyen og det lettere teaterrepertoire, bl.a. i Rottefælden i Svendborg, på Amager Scenen og i Nykøbing F-revyen.
I de senere år har han markeret sig som en præcis karakterskuespiller inden for det lidt geskæftige rollefag, bl.a. som påklæderen i Klaus Rifbjergs Osvald & Søn på Privatteatret (2003), i Harold Pinters Hjemkomsten på Det Kgl. Teater (2007) og som den religiøse Peter Skrædder i Kaj Munks Ordet på Betty Nansen Teatret (1991) og Det Kgl. Teater (2008). Martinus var 1972-76 tilknyttet Aarhus Teater, hvor han bl.a. spillede en ung løjtnant von Buddinge i Hostrups Genboerne 1974.
De første Dirch og Kjeld ture køres i midten af august, så foretag booking nu! For der bliver rift om sæderne!

 

 

 

 

Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Revymuset på Frederiksberg
Rundtur i København

Frokost

Bemærk:
Afbestilling 150, -

 

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com