Touroversigt

 
 

Vestkystens kirker

Det er meget givende at opleve Danmark og den danske kirkekultur, derfor kan vi tilbyde spændende studieture for menighedsråd til nogle af de mest kendte og historiske kirker langs den jyske Vestkyst.
Turene er for præster og menighedsrådsmedlemmer, der ønsker at arrangere sognerejser for mindre og større grupper.
Mange menigheder er nemlig glade for at komme med ud at rejse med deres præst, derfor har den form for rejser taget et stort opsving de seneste år, og det er en udvikling, der ser ud til at fortsætte, da flere og flere får øjnene op for de kvaliteter, der ligger i at rejse sammen, og rejserne er jo i høj grad med til at skabe fællesskab i sognene - også bagefter.
For denne rejseaktivitet er med til at udvide kirkens kontaktflade, for flere undersøgelser har vist, at omkring en tredjedel af dem, der tager med på en sognerejse, ikke kommer særlig ofte i kirke.

Vores ture er altid kædet sammen med spændende info-aftener, så kontakt Excellencetours.Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Vestjylland og udvalgte kirker
Frokost
Middag

Bemærk:
Afbestilling 150, -

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com