Touroversigt

 
 

Jeppe Aakjær
- bondesøn og elsket forfatter

Det er som lyriker de fleste kender ham, et tema, der kredser mest om naturen ved Karup å, hvor han blev født i 1866.
Han var en fattig bondesøn som blev en af Danmarks største forfattere. Hans digte er ikke blot beskrivelser af natur og lokale forhold - de handler om kærlighedens og livets store gåder.

Bor man på Jeppe Aakjærs egn, får læsningen af hans værker en ekstra dimension. De kender den natur, han beskriver, man kan måske ligefrem høre hans ord, når man ser ud over fjorden, marken eller den blomstrende lyng. Derudover har man en enestående chance for at opsøge de steder, der havde betydning for forfatteren - fødebyen, Heden, Karup Å, Jenle … og man kan læse hans forfatterskab og opleve, hvor tæt forbundet det er med Skive, Salling og Fjends.
Digteren Jeppe Aakjærs og hans hustru billedskæreren Nanna Aakjærs tidligere hjem Jenle er opført 1906-07. Navnet betyder ”ensom”, hvilket var betegnende for gårdens beliggenhed dengang.
En betydelig del af digterens produktion er skabt i arbejdsværelset på første sal med udsigt over fjorden.

 

 

 

Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Jeppe Aakjær's Jenle

Frokost
Aftensmad

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit: Jenle

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com