Touroversigt

 
 

Heltene fra Hvidsten

På turen går vi i sporet af Hvidstengruppen, fra den første nedkastning og til at de blev taget af Gastapo og henrettet.
Det var en af besættelsestidens mest berømte illegale grupper, som var kernejysk. og blev uløseligt knyttet til en af de store begivenheder i Københavns historie, den såkaldte Folkestrejke i 1944, der var betegnelsen for belejringen af hovedstaden, der fandt sted den sommer, der fik folk til at bygge barrikader og tænde bål i gaderne.
Tá med på en uforglemmelig oplevelse i det mørkeste kapitel i landets historie sammen med vores kyndige tourleder Hans Birger Nejsum.
Han tager os med ud til alle de historiske steder, hvor efter at vi tager ind på Hvidsten kro, hvor vi her får serveret Gudruns berømete Flæskeæggekage serveret på den sorte pande. Hertil en ægte Thor øl fran Randers,

I 1850 kom en svensk eventyrer til Randers.
Ud over at være glad for at rejse var han også meget glad for øl og ølbrygning. Så glad, at han besluttede sig til at bygge et bryggeri i den kronjyske hovedstad.
Dagens Thor øl kommer i dag på flaske på Albani Bryggerierne i Odense, men Thor har åbnet et salgskontor i Randers, hvor Bryggerigruppens lokale salgsorganisation har til huse for blandt andet af kunne betjene gæsterne på Hvidsten kro. 

Rejseinformation
- Danmark

Pris: 525,00

I prisen er Inkluderet:

Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Foredrag om Hvidstengruppen
Flæskeæggekage på Hvidsten Kro, hertil en Thor øl
Tourbus til nedkastningsstedet
og Overgård Gods v. Mariager
Bytur til Randers og Århus

Bemærk:
Afbestilling 150:, -

NB: Med forbehold for uforudsete prisændringer

Visit: Hvidsten Kro

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com