Touroversigt

 
 

Det tyske kystforsvar

I samarbejde med MuseumsCenter Hanstholm har vi tilrettelagt denne todages tur om det tyske kystforsvar i Jylland 1940-1945.
På turen vil vi besøge nogle af de vigtigste af de mere end 350 forsvarsanlæg langs Vestkysten, og besøge en række bunkere og befæstningsanlæg, hvoraf flere normalt er lukkede eller svært tilgængelige.
Vi vil høre om baggrunden for byggeriet af de mange og ofte enorme forsvarsværker, om de tyske overvejelser omkring en allieret landgang i Danmark, om skyts og bunkertyper, om bunkerbyggeriets økonomiske betydning for Danmark, samt om de tyske soldaters og de lokale civile danskeres dag-ligdag under besættelsen.
Vi har på denne tur allieret os med Jens Andersen - leder af MuseumsCenter Hansholm og en af de førende eksperter på området ”Det tyske kystforsvar i Danmark” og forfatter til flere bøger om emnet.
En ekstra fornøjelse er det naturligvis også, at turen foregår i nogle af Danmarks smukkeste naturområder.

Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenmad om bordMuseumsCenterHanstholm
Det tyske kystforfsvar
Frokost

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit: Museum Center Handstholm

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com