Touroversigt

 
 

Hans Tausen tours

Hans Tausen, dansk gejstlig, født i Birkende på Fyn 1494, tog fra Johanitterklosteret i Antvorskov ved Slagelse på en studierejse til Tyskland og Holland.
Efter tilbagekomsten til Danmark blev han upopulær for sine lutheranske synspunkter og blev forvist til Viborg. Men her vakte hans prædikener imidlertid stor begejstring, og her
blev grunden lagt under Hans Tausens som leder af den danske reformation.
Senere blev han biskop i Ribe, hvor han oversatte Bibelen til dansk og forfattede en lang række prædikesamlinger samt skrev nogle salmer, der gjorde fynboen fra Birkende kendt som "den danske Luther."
Excellencetours har skabt en spændende og historisk rejse i reformationen og Hans Tausens spor til de steder i Danmark, der blev skuepladsen for den danske Reformation som fører os til Tyskland og Holland – så der er lagt op til en uforglemmelige oplevelse for alle de interesserede menighedsråd.

Fra os til jer!

Hvis I overvejer at lave en sognerejse med et teologiske aspekt, så kontakt Excellencetours.
Det er en god måde at udvikle og styrke fællesskabet i sognet og arbejdet omkring kirken.
For når man har været af sted på en rejse med indhold for både sjæl og legeme, har man knyttet bånd og relationer, der senere kan bruges i et efterfølgende spændende arbejde med sognet.
Sognerejsen er derfor et godt tilbud sammen med de mange andre aktiviteter der laves i sognet.

 

 

Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder
Morgenbakke om bord

Tourprogram

Rejsedag 1:

Frokost
Middag

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit: Ribe Domkirke

 

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com