Touroversigt

 
 

Rejser skaber glæde

Hvis du vælger Excellenctours, glæder du samtidig en masse dejlig børn, som drømmer om et ophold på et af de fire Julemærkehjem i Danmark. For vi donerer ti kroner for hvert solgt sæde i rejsebussen.

Hvem er de?

Julemærkehjemmene tilbyder børn et gratis 10 ugers ophold med trygge rammer, motion og venskaber.
Der er flere børn, der ønsker at komme på Julemærkehjem, end der er plads til. Og desværre er det penge der afgør, hvor mange børn der har mulighed for at få hjælp.
Julemærkehjemmene er helt afhængige af indsamlede midler, derfor har vi valgt at blive ven med de fire Julemærkehjem der er beliggende i Kollund, Hobro, Skælskør og Ølsted, og dermed gøre en forskel for børn i Danmark, der har det svært.

Hvem hjælper vi?

Julemærkehjemmene modtager hvert år omkring 700 drenge og piger i alderen 6-14 år. I dag er en stor del af børnene overvægtige, men for de fleste fylder ensomhed, mobning, lavt selvværd og mangel på venskaber lige så meget som overvægten.
Gennem motion, sund kost og skoleundervisning i små hold hjælper Frimærkehjemmene, over 10 uger, børnene med at få troen på sig selv tilbage, og få mod på og redskaber til at tackle hverdagens problemer.


 

 

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com