Touroversigt

 
 

Storslåede Marsken

Fra Ribe sejler vi ud til det sydvestligste Jylland, hvor marsken ligger i læ mod Vesterhavet's bølger bagved Vadehavsøerne Fanø, Mandø og Rømø.

Vadehavet er et af verdens 10 vigtigste vådområder og har status som vildt - og naturreservat. Det er stort og berigende - et sted fuldt af oplevelser og viden for alle - et unikt naturområde, enestående i Danmark, og med global betydning. Ikke uden grund at Vadehavet udpeget som ét af Danmarks kommende nationalparker.

Vi besøger Vadehavscentrets udstilling om naturen og kulturen ved Vadehavet eller hopper på en af de mange naturvejlederture. For eksempel Faghusfiskeri i Østedyb eller tager med traktorbussen til Mandø eller Koresand, Danmarks største sandørken, hvor man bl.a. kan opleve sæler. Forår og efterår er naturen i marsken og Vadehavet noget ganske særligt.

Og naturligvis skal De ikke gå glib af naturfænomenet ”Sort sol”, som forår og efterår kan opleves i Ribe-marsken, som er et fantastisk oplevelse.

Guidede østersture

Naturvejledning ved Vadehavscentret er for alle der har et ønske om at opleve Vadehavet og Marsken's unikke natur og landskab sammen med en naturvejleder.
På disse specielle efterårsture kan vi gå og finde velsmagende østers, på havbunden.
De planlægges sammen med naturvejlederen. På den måde kan der tages hensyn til den enkelte gruppes behov og ønsker - og tidevandet!

 

 

 

Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Sejltur
Besøg i Marsken
Frokost

Bemærk:
Afbestilling 150, -


Visit: Ribe

 

 

 

 

 

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com