Touroversigt

 
 

Det tabte land


Slaget ved Dybbøl I 1864 blev Ikke alene en makaber dag, der kostede mange tusinde dræbte og sårede soldater - men den kostede også det danske kongerige - Holsten og Lauenborg og hele hertugdømmet Slesvig.

Den dansk-tyske grænse gik til 1864 nede ved Elben, med byer som Schleswig, Flensborg, Kiel, Rendsborg og mange andre byer. Men efter krigen kom sydgrænsen i 1920 til at gå ved Kolding.

Først efter en folkeafstemning, blev grænsen flyttet ned til den nuværende grænselinje mellem Tønder og Flensborg.

Med Excellencetours kan du nu tage med tilbage i historien for at gense nogle af de gamle byer, som tilhørte den danske krone i århundreder.

Sporene fra den gang ses overalt, vi har derfor skabt en helt enestående 5. dages historisk rejse gennem Det Tabte Land, et dramatisk kapitel i danmarkshistorien, der nu bliver filmatiseret.

Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Overnatning:
Morgenbakke om bord
Dobbeltværelse med bad / wc
Enkeltværelse med bad / wc (tillæg)

Tourprogram:


Rejsedag 1:
Rundvisning på Dybbøl Banke
Frokost
Middag


Rejsedag 2:
Morgencomplet
Frokost
Middag

Bemærk:

Afbestilling 150, -

Visit: Dybbøl Museum

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com