Touroversigt

 
 

Den mystiske Ås

Egnen omkring Dronninglund byder på et dejligt landskab og en helt enestående natur med store skovområder, moser og vidtstrakte hedearealer.
Sømosen bærer historiens vingesus, for helt op til vort århundrede var skråningerne ved mosen opholdssted for markedsfolk, gøglere, artister, skærslippere og musikanter.

Meget få kender den noget dystre og mystisk Jyske Ås, der kan ses fra lang afstand som en mørk, skovklædt stribe i landskabet der strækker sig ned til Rold.

Følg med til denne ukendt del af Danmark, hvor man fra Vendsyssels højeste punkt har et helt fantastisk udsyn omkring Dronninglund med et stærkt kuperet. med spændende langdysser og gravhøje, der ligger spredt i områdetRejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Overnatning: Dronninglundf Slot
Dobbeltværelse med bad / wc
Enkeltværelse med bad / wc (tillæg)

Rejsedag 1:
Rundtur på den jyske højderyg
Frokost
Middag

Rejsedag 2:
Rundtur på den jyske højderyg
Frokost

Bemærk:
Afbestilling 150, -

Visit: Dronninglund Slot

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com