Touroversigt

 
 

Den danske eventyrvej

Velkommen til Excellencetours og Excursiontour, som hjælper Dem med at vælge de mest spændende og fortryllende og perfekte Cruiseture i Danmark.

Vores land har altid facineret den besøgende med sin begivenhedsrige historie, kulturelle traditioner, kunst, arkitektur og storslåede landskaber – hvorom vores verdensberømte rejsedigter Hans Christian Andersen udtrykte sig: Herfra min verden gik!

Hele Danmark er en unik destination, der kan tilbyde krydstogtgæster en sjælden mulighed for at opleve Hans Christian Andersens eventyrlige land - hvad enten de skal afhentes på havnene i København eller Århus.

Vores erfarne personale står klar til at hjælpe Dem med at designe den bedste excursions tours som noget Cruiseselskab kan ønske sig, for vi opfylder alle Deres og gæsternes største ønsker og forventninger.

Vi byder Dem hjertelig velkommen til Danmark.

 

 


 

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com