Touroversigt

 
 

"Jan Stages" Dødsrute

Journalisten Jan Stage (1937-2003) var en djævleblændte fortæller, machokrigskorrespondent, og en myte- og anekdote-omspundne, battledress-klædte betvinger af den københavnske dødsrute.

Som den dødsforagtende reporter han var i verdens brændpunkter, går vi i hælene på journalisten og forfatteren.

Alle hans ture rundt på natteværtshuse måtte have noget med krig at gøre, og man skulle kunne jo dø af den, hvis man ikke trak sig tilbage i rette tid før leveren sagde stop.

Det skrev han en mindeværdig artikel om det, som han benævnte ”dødsruten” – det var dengang der var steder som Café Dan Turéll, Café Brønnum og Andys Bar. Sidstnævnte sted gik man på, hvis han var kommet godt op at køre andre steder, som for eksempel på Bo-Bi eller Palæ Bar - endestationen før Hong Kong eller Øresund - på all times dødsruten.
Rejseinformation
- Danmark


I prisen er inkluderet:
Tourbus
Tourleder

Tourprogram:
Morgenbakke om bord
Frokost
Byrundtur i Nyhavn

Bemærk:
Afbestilling 150, -

 

Firmaprofil
Rejseregler
Booking
Tournyheder
Tourklubben
Tourbreve

 

Tourinspiration
Tourleder
Tourservice
Kontakt os
Presserum

 

sitemap
facebook

 

Copyright 2013 Excellencetours. Alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte turer m.m. 
Force majeure.Vi fralægger os ansvar for ekstraordinærer situationer på turen, som vi ikke selv har kontrol over, og som vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

KRAFTnewmedia.com